Новини

Изпращане на абитуриентите от Випуск 2019

Последни новини

    Събития

Изпращане на абитуриентите от Випуск 2019


Прекрасно бе изпращането на учениците от Випуск 2019 на Професионална гимназия по икономика – град Перник. Много емоции се изписваха по лицата на абитуриентите – сълзи, смях, вълнение,тъга. Днес те за последно чуха училищния звънец и изпратиха подобаващо петте години на учение в любимата гимназия.
 С много трепет и усмивки класовете излизаха един по един с преброяване с пълен глас –‘’1,2,3....12’’, а музика и балони в различни цветове добавиха голяма доза колорит на училищното тържество.

С тъга в учителите се случва този ден, заради раздялата с любимите класове, но едновременно с това изпращаме хора умни, способни и знаещи, което създава чувство на значимост, удовлетвореност и радост. Убедени сме, че всеки от вас, минавайки по ул. Георги Мамарчев с носталгия и мили спомени ще си припомня любимото училище и безвъзвратно отминалите ученически години.

„Изпращаме ви с тъга и с гордост! Честито завършване, попътен вятър и много сбъднати мечти!” – с тези думи директорът на ПГИ изпрати Випуск 2019.

Изпращането на абитуриентите беше съпроведено от музикални и танцови изпълнения от изявени ученици, което внесе допълнително настроение и ентусиазъм в учениците и гостите на събитието.

Снимки от събитието може да видите тук

 


Автор: Андрей Павлов

Публикувано на: 16.05.2019 г. Видяно: 3629 пъти