Новини

Шестнадесет ученици от ПГИ са приети в УНСС от Национално състезание

Последни новини

    Събития

Шестнадесет ученици от ПГИ са приети в УНСС от Национално състезание


На 15 декември 2018 г. в Тестовия център на УНСС стартира най-голямото Национално състезание, организирано от УНСС и Асоциацията на икономическите училища в България – Националното състезание по финанси и счетоводство за средношколци. Шестнадесет ученици от ХII клас от Професионална гимназия по икономика - гр. Перник взеха  участие в НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ПО ФИНАНСИ И СЧЕТОВОДСТВО. Конкурсът продължава 150 минути.
1. Кристиана Десиславова Кирилова
2. Цветомир Георгиев Цветанов
3. Виктория Владиславова Кирилова
4. Стефани Руменова Симова
5. Денис Пламенов Митков
6. Евелина Кирилова Ценкова
7. Моника Венциславова Здравкова
8. Александър Кирилов Борисов
9. Веселина Руменова Миланова
10. Денис Росенов Георгиев
11. Васил Ивайлов Иванов
12. Анелия Красимирова Драгомирова
13. Виктория Руменова Грозданова
14. Цветелина Красимирова Мутафчиева
15. Стефани Емилова Данева
16. Ивана Георгиева Ковачева 
Всички те са победители и получават отличен 6.00 за успешно положен конкурсен изпит за кандидатстване в УНСС за поднаправление „Финанси, счетоводство и контрол” за учебната 2019-2020 г.
На 09 януари  2019 г. на тържествена церемония под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев в зала „Тържествена“ на УНСС бяха наградени победителите в Националното състезание по финанси и счетоводство. На събитието присъстваха ректорът на УНСС проф д.ик.н. Стати Статев, доц. д-р Миланка Славова, зам.-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение и председател на Асоциацията на икономическите училища в България, проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-председател на Асоциацията на икономическите училища в България и зам.-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“, г-жа Емилия Иванова, член на Координационния съвет на Асоциацията на икономическите училища в България и директор на Националната търговско-банкова гимназия-София, г-жа Аладжемова – отговорен редактор в Обединена редакция за книги и периодика „Мисъл”, преподаватели от УНСС и учители от училищата-членове на Асоциацията на икономическите училища в България.

Снимки от награждаването може да видите тук

 


Автор: Симона Кирилова

Публикувано на: 11.01.2019 г. Видяно: 1082 пъти